Bijzonder uit eten in Amsterdam

Bijzonder uit eten in Amsterdam, hier weet ik echt een perfect adres voor vertelde mijn vriendin toen ik haar vertelde over het dagje uit samen met mijn vriend. Mijn vriend houdt gelukkig ook van lekker shoppen en toen wij samen de kerstinkopen gingen doen. Wilde ik hem (en mijzelf) verrassen met een etentje. Daarom ben ik eens op de website gaan kijken die ik van mijn vriendin doorkreeg en al snel begreep ik de term, bijzonder uit eten in Amsterdam. Wat zag dat er gezellig uit zeg en ik wist zeker dat mijn vriend hier ook zo over zou denken. Enfin, ik heb een reservering gedaan omdat ik er zeker van wilde zijn dat er voor ons een plekje vrij zou zijn. 

Toen wij na een geslaagde shopmiddag bij dit restaurant konden aanschuiven. Hebben wij erg lekker gegeten en een super leuk avond hier gehad. De sfeer, het eten en alles bij elkaar was zo fijn. Dat ik daarom ook op het idee ben gekomen om mijn reactie te delen op dit blog.

Bijzonder uit eten in Amsterdam

Bijzonder uit eten in Amsterdam, neem zelf maar eens een kijkje op de website

Wil jij ook bijzonder uit eten in Amsterdam? Dan is het beslist de moeite waard om eens op de website van, Restaurant Cornelis Amsterdam te kijken. Want je zal direct zien waarom ook ik zo enthousiast ben over dit bedrijf en blij ben met deze aanrader. Binnenkort willen wij mijn schoonouders een cadeau geven en ik denk dat wij hen naar dit restaurant gaan sturen. Uiteraard zullen wij zelf ook nog een aantal keren terug gaan naar dit restaurant. Want wij zijn hier echt nog niet uitgegeten. Mocht je ook tevreden zijn over de kwaliteit en kwantiteit van dit bedrijf? Laat dan ook je reactie achter, want goede tips zijn er om te delen toch?

Restaurant