Cryolipolyse behandeling

Wilt u afvallen op een pijnloze, veilige en snelle manier? En wilt u afvallen zonder naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd? Dan bent u aan het goede adres bij MedCos. Een goede optie is een cryolipolyse behandeling. We vertellen graag meer over deze behandeling. Lees snel verder!

Wat is cryolipolyse?

Een cryolipolyse behandeling is een behandeling waarbij onderliggend vetweefsel in het behandelgebied heel nauwkeurig wordt gekoeld middels een applicator. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, dan wordt het natuurlijke verwijderingsproces in gang gezet. Hierdoor zal het lichaam aan de slag gaan en zal de vetlaag geleidelijker dunner worden. Het verdwijnt op een natuurlijke manier uit het lichaam.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt een gelpad geplaats op het behandelgebied, waardoor de huid vacuüm wordt gezogen. Dit kan een trekkend en koud gevoel geven. Het koude gevoel zal na 10 minuten overgaan in gevoelloosheid. De resultaten van de behandeling zijn zichtbaar na 2 tot 4 maanden na de behandeling. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden de afgebroken cellen afvoeren. Na de behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zones aangebracht. Dit serum wordt door een massage in de huid gemasseerd, voor het optimale resultaat. Voor het beste resultaat dient het serum gedurende de gehele behandeling ook thuis gebruikt te worden.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U gaat in gesprek met een persoonlijk begeleider, zodat de juiste behandeling voor u wordt samengesteld. De behandeling is mogelijk voor de buik, de ‘love handles’, de bovenbenen, de armen en de billen. Door een persoonlijk plan te maken wordt duidelijk welke zones van het lichaam aangepakt gaat worden. Nagenoeg iedereen is geschikt voor de behandeling, zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is. Wilt u uw salon uitbreiden met een cryolipolyse apparaat? Bekijk dan eens de mogelijkheden van MedCos en laat u verrassen door de mogelijkheden.