Geen schaamte meer voor schaamlippen na de schaamlipcorrecties

Schaam je je ergens voor? Bijvoorbeeld voor je wipneus? Of voor je te grote schaamlippen? Schaamte is iets heel erg menselijk. Ieder mens heeft dat weleens. Of het nu gaat om je grote kont of om een pukkel die op je voorhoofd zit. Schaamte komt dagelijks bij de mens voor. Echter is het niet zo dat je altijd iets aan je schaamte kan doen. Voor sommige schaamte kun je wel wat ondernemen. Het kan namelijk zijn dat je schaamte je beperkt in het dagelijks leven. Ben jij benieuwd wat schaamlipcorrecties zijn? Lees dan verder.

Last van de schaamlippen

Heb je tijdens het fietsen of sporten last aan de vagina? Dan kan het zijn dat je te grote schaamlippen hebt. Door te grote schaamlippen kun je veel pijn ervaren tijdens je dagelijkse leven. Ook tijdens een romantische avond in bed kunnen de te grote schaamlippen veel pijn doen. Er zijn twee verschillende soorten schaamlippen. De binnenste en buitenste schaamlippen. Zo kan het zijn dat je binnenste schaamlippen te groot zijn of juist de buitenste schaamlippen te groot zijn. Dan zitten de schaamlippen elkaar in de weg. Wanneer je pijn ervaart kun je ervoor kiezen om de schaamlippen bij te laten werken zodat ze weer in goede lichamelijk verhouding zitten. Ben jij benieuwd hoe? Lees dan verder.

Schaamlipcorrecties

Voor zowel de binnenste als buitenste schaamlippen kun je schaamlipcorrecties laten uitvoeren. Tijdens correcties wordt de overtollige huid van de schaamlippen verwijderd. Het kan zijn dat de schaamlipcorrecties voor zowel de binnenste als buitenste worden uitgevoerd. Zo word je in 1 keer op twee verschillende plekken geopereerd. Tijdens de behandeling ben je bij bewustzijn gedurende de gehele operatie. Echter zal je niets van de operatie voelen. Je wordt namelijk plaatselijk verdoofd. Je zal dus niets merken van de schaamlipcorrecties en later er pas iets van voelen.

Nog even rustig aan

Als je schaamlipcorrecties hebt gehad, moet de huid herstellen. Dat is hetzelfde als met andere operaties. Zo zal je na de behandeling nog een paar weken moeten wachten om een leuke romantische avond te hebben. Daarnaast mag je ook niet fietsen of sporten na de schaamlipcorrecties. Je zult dus niet meteen verder kunnen gaan met je fitlife na de correcties. Na de 6 weken is de huid volledig hersteld en kun je weer leven zoals voorheen zonder een te grote schaamte.

Veel meer

Naast schaamlipcorrecties kunnen ook andere correcties worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld voor te grote oren of een wipneus. Ook wanneer je last hebt van zware oogleden, kun je deze laten behandelen door een zogeheten ooglidcorrectie. Vaak is het zo dat deze correcties veel geld kosten. Een deel of veel van de correctie zou je ook zelf moeten betalen. Echter kun je altijd bij je verzekering nagaan of je de correctie geheel of gedeeltelijk vergoed krijgt. Ben je benieuwd wat je aan jouw schaamte kunt doen en waar je dit het beste kunt doen? Dan is het goed om veel onderzoek te doen en klinieken met elkaar te kunnen vergelijken. Zo kom je binnen de kortste keren voor een goede prijs van je schaamte af.