Gellak nagels zelf doen! Dat kan je nu!

Je kijkt al jaren op tegen de mooie nagels van anderen, maar je vindt het het niet waard om elke keer naar de nagelsalon te gaan om je nagels te laten doen. Dan is hier nu de oplossing, je kan namelijk lekker thuis die mooie gellak nagels zetten. Dit kan met een gellak nagel starterpakket die verkrijgbaar is bij winkels zoals Pink Gellac. Maar als jij geen zin hebt om een droge handleiding te lezen over hoe en wat je allemaal moet doen, dan kun je deze blog ook lezen! Wij gaan je namelijk vertellen hoe je die gellak nagels perfect krijgt en hoe je eraan begint. Lees dus verder!

De drie lagen van gellak nagels

Gellak nagels kenmerken zich door hun gel. In elke gellak zit de gel substantie en dus zit in elke laag die je aanbrengt gel. Deze lagen en de gel die daar in zit zorgen voor extra stevigheid, minder beschadigingen en een mooie uitstraling. We leggen uit wat de functie is van elke laag die je aanbrengt.

De basislaag:

Voor de basislaag is geen kleur nodig maar een gellak die voedend en verzorgend is voor je eigen nagel. De gezondheid van je eigen nagels zijn namelijk ook erg belangrijk.

De kleurlaag:

De tweede laag die je aanbrengt is de kleurlaag. In deze laag gaat vaak de fantasie erop los. Er zijn een oneindige variatie aan kleuren bij gellak nagels, waardoor er altijd wel een leuk kleurtje is dat bij je past. Het is ook mogelijk om leuke designs aan te brengen op je nagels.

De toplaag:

De laatste laag die je aanbrengt is de toplaag, deze laag fungeert als dekking voor beschadigingen. Hierdoor wordt de kleur die je hebt aangebracht niet aangetast en blijven je eigen nagels ook ongedeerd!

Het starterspakket gellak nagels

Met een starterspakket gellak nagels krijg je alle benodigdheden die je nodig hebt om je mooie nagels zelf te zetten. Het belangrijkste onderdeel dat je binnenkrijgt is een UV lamp of een LED lamp. Deze is nodig voor het uitharden van de gel substantie die zich bevindt in de gellak (niet te vinden in reguliere nagellak en wat gellak nagels uniek maakt!) Elke laag die je aanbrengt op je nagels hoor je uit te harden onder de lamp. Dit zorgt voor een optimaal resultaat en de mooie nagels waar je iedereen mee ziet lopen. Gellak nagels houden niet alleen je nagels gezond, maar ze zorgen er ook voor dat je stylish rondloopt!