Gezichtserum en de werking daarvan

gezichtsserum

Het is een product dat je steeds meer in winkels ziet, een gezichtserum. Hoewel is het niet gelijk duidelijk wat het doet, en daardoor leg ik het je uit! Een gezichtserum geeft wat vocht aan je gezicht, en volgens winkels kan dat tegen ouderdom in gaan. Hiermee bedoelen ze dat je er dan jonger uit ziet. Ik heb het zelf nog niet getest, maar je kan op basis van informatie en reviews online vaak zien of het product wel iets is wat je nodig hebt. Want wil je dit om ouderdom tegen te gaan of om je huid goed te houden?

gezichtsserum

Waarom willen we ouderdom tegen gaan?

Misschien heb je voor ouderdom gekozen, maar misschien ook niet waardoor ik je vraag om je te verbeelden dat je dat hebt gekozen. Ouderdom vinden niet veel mensen fijn en proberen een manier om het te voorkomen, want we kijken naar foto’s terug en zien wat we er vroeger misschien leuker uit zien. Vaak komt dit door de rimpels, dat de huid steeds slapper gaat zitten de ouder je wordt. Blijkbaar komt dit niet alleen doordat onze huid minder stevig wordt, maar ook omdat we vocht missen. Daarom zie je vaak dat oudere mensen minder gehydrateerd eruit zien. 

Hoe we ons huid perfect kunnen verzorgen

Een gezichtserum kan helpen, maar dat betekent niet gelijk dat je moet stoppen met het goed verzorgen van je huid! De huid is gevoelig, en gaat langzaam met de tijd mee. Wist je dat stress deze proces sneller kan maken? Als je gestrest dan gaat er meer bloed naar je hoofd, maar dit betekent ook dat de spieren sneller uitgeput worden. Conclusie? Zorg voor een goede fysieke en mentale gezondheid! En als je geïnteresseerd bent in een gezichtserum, kijk naar de winkels die het verkopen, die kan je vaak online vinden via je favoriete zoekmachine.