Gezichtsroutines voor een schoon en gezond gezicht.

Gelukkig zijn schoonheidsroutines een goede gewoonte die ons, zonder al te veel moeite, helpen om onze huid in de loop van de tijd continu te verzorgen met natuurlijke gezichtsverzorging. Om je goed te voelen, heb je tijd nodig, bijna waar die er niet is, van de dagelijkse drukte. Vandaag brengen we je enkele gezichtsroutines voor een schoon gezicht die vanaf nu zouden moeten doorgaan, tot de “must” van taken die je moet uitvoeren bij het opstaan ​​en naar bed gaan.

De eenvoudigste natuurlijke gezichtsverzorging formule om te weten hoe je moet reinigen, zou zijn om deze producten te gebruiken: reiniger + toner + vocht inbrengende crème.

Op algemeen niveau mag je bij elke gezichtsroutine het volgende niet vergeten:

Make-up verwijderen: als je een schone teint wilt hebben, verwijder dan elke dag make-up van je gezicht voordat je naar bed gaat. Uitstelgedrag is geen goede bondgenoot voor de huid. Ze zijn geen excuses of luiheid waard. Slapen met make-up genereert mee-eters en opent de poriën, wat acne en rimpels bevordert.

2. Was je gezicht: doe het minstens twee keer per dag. In de omgeving zijn er bacteriën die de huid binnendringen. Dit, samen met make-up, zorgt ervoor dat de huid van het gezicht een groot aantal ziektekiemen draagt. Was jouw gezicht met een zeepvrije reinigingsgel of schuim (zeep heeft een te alkalische pH die de zure pH van de huid kan overdrijven) voor het slapen gaan en bij het ontwaken.

3. Diepe reiniging: het zal je helpen jouw huid te hydrateren en in evenwicht te houden. Minstens twee keer per week exfoliëren en een gezichtsmasker aanbrengen op basis van het huidtype. Probeer bij een vette huid het evenwicht te herstellen. Producten uit de Mix & Combine-lijn kunnen een goede optie zijn.

4. Massage: verwijder de producten van het gezicht met behulp van een vochtige handdoek, droog goed en breng Vetvrije vocht inbrengende crème voor de vette huid aan, waarbij je uzelf een lichte massage geeft, inclusief hals en decolleté.

5. Hydratatie: breng elke dag voor het aanbrengen van make-up een vocht inbrengende crème aan en wacht tot de huid deze volledig heeft opgenomen. Je moet hetzelfde doen voordat je naar bed gaat.

Al deze natuurlijke gezichtsverzorging kunnen thuis worden uitgevoerd, waardoor jouw gezichtsroutines worden gecreëerd die het beste bij de huidtype passen en op deze manier een schoon gezicht krijgen. Leun zoveel mogelijk op vitamine E, die je zal helpen om te gaan met de vrije radicalen die zo schadelijk zijn voor de huid van je gezicht.