Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven heb ik laatst injectables laten zetten.  Hieronder vallen onder andere fillers en spierontspanners. Omdat ik al een tijd last heb van rimpels op mijn voorhoofd en het lijkt dat deze elke dag meer worden, ben ik bij deze behandeling terecht gekomen. natuurlijk heb ik mijzelf eerst goed laten voorlichten voordat ik echt een afspraak durfde te maken. Achteraf ben  ik zo blij dat ik toch een afspraak heb gemaakt. Elke morgen wanneer ik voor de spiegel stond zag ik een oude vrouw. Deze vrouw was pas 35 en had nu al rimpels? Hier kon ik echt niet mee blijven lopen en daarom heb ik mij laten voorlichten over de mogelijkheden.

Mijn eerste afspraak was bij een cosmetische chirurg die bij deze kliniek. Tijdens dit gesprek werd mij duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Hierna heb ik pas een afspraak gemaakt voor de behandeling.  Kliniek Veldhoven

Goed geholpen bij Kliniek Veldhoven

Door middel van injectables zijn bij mij de rimpels weggespoten. Doordat deze kliniek alleen maar fillers gebruikt die afgebroken worden door het lichaam, moet deze behandeling vaker worden uitgevoerd. Gemiddeld blijft een fillers 3 tot 7 maanden zitten. Voor mij was dit een geweldig oplossing om een jongere uitstraling in mijn gezicht te krijgen. Vaak werd ik al ruim in de 50 jaar geschat. Op dat soort momenten wilde ik het liefst een zak over mijn hoofd doen, zodat niemand mijn gezicht kon zien.

Gelukkig is de behandeling reuze meegevallen. Wel had ik last van een tijdelijke zwelling in mijn gezicht, maar dat was ook tijdens het gesprek aangegeven dat dit mogelijk was. Na een dag kon je hier al niks meer van zien. Wat ik wel kon zien was een stralende vrouw in de spiegel, die er een stuk jonger uit zag dan voor de behandeling.

Kliniek Veldhoven