Mijn ervaring met de Dermapen 4

dermapen 4

Ik heb deze zomer mijn eerste behandeling gehad met de Dermapen 4. Ik had te maken met wat grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, maar ik wilde geen cosmetische ingreep laten verrichten. Dit komt doordat botox je spieren verslapt, wat zorgt voor een vlakke mimiek. Dit was niet de look waar ik voor wilde gaan. Daarom besloot ik om de Dermapen een kans te geven; een nieuw product dat door middel van microneedling de huid verbetert. Ik ben inmiddels zes behandelingen verder en razend enthousiast. 

dermapen 4

De service

Bij het consult werd ik uitgebreid geïnformeerd over de nazorg, want er zijn een aantal dingen die je de eerste 48 uur na de behandeling niet mag doen. Zo mag je geen producten aanbrengen op de huid, niet sporten en ook niet zwemmen of heet douchen. Het eerste gesprek voelde direct erg prettig en de medewerkster wist precies waar ze het over had. Ze kon mijn vragen op een duidelijke manier beantwoorden en ik kreeg een boekje mee om thuis nog eens rustig door te lezen. Een tien voor de service dus! 

Het resultaat

Ik had natuurlijk niet verwacht om er meteen weer uit te zien als een jong bloempje van achttien, want toveren kan ook een dermapen niet. Toch ben ik ontzettend verrast door het resultaat dat ik na zes behandelingen heb bereikt! Mijn rimpels lijken een stuk minder diep, mijn huid voelt steviger aan en van de grove poriën is nauwelijks meer wat te zien. Ik krijg er van vrienden en familie regelmatig complimenten over en zit lekkerder in mijn vel. Kortom; de Dermapen heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven.