Nobel sauna, de beste aankoop ooit

Nobel sauna

Onlangs hebben wij een Nobel sauna gekocht. Na heel lang overwegen of wij zoiets wel in huis moeten Nobel saunahalen, is de knoop doorgehakt. Vaak genoeg hebben wij dingen gekocht, waar wij achteraf spijt van kregen. Zo stond er een zonnebank al maanden onaangeraakt op een slaapkamer. Het leek ons destijds ideaal om ere zelf eentje aan te schaffen. Wij waren er helemaal van overtuigd, dat wij deze vaal zouden gebruiken. Helaas was het in de praktijk even iets anders. Vanaf het moment dat wij deze bank in huis hadden gehaald zijn wij er een paar keer op geweest. Daarna werd deze gebruikt om kleding op te leggen en meer niet. Nu wilden wij dus opnieuw een aankoop doen,wel met het idee om deze wat vaker te gaan gebruiken. Maar voordat wij de knoop hadden doorgehakt hebben wij ons eerst goed laten informeren. 

Wij hebben besloten om een Nobel sauna te gaan kopen

Nobel saunaWij hebben inmiddels de knoop doorgehakt en hebben besloten om een Nobel sauna te gaan kopen. Natuurlijk hebben wij er deze keer wat langer over gedaan om die knoop door te hakken. Een vriendelijke medewerker van de Bodyfit heeft zijn uiterste best gedaan om ons uit te leggen de voordelen van een sauna. 

Mijn man heeft al een zeer lange tijd enorme last van zijn rug. Vooral na een lange dag werken, komen deze klachten naar boven. Fysiotherapie heeft hem niet geholpen en ook de nodige pijnstillers hebben geen enkel effect. Meerdere keren per maand ging hij naar een gezondheidscentrum, waar hij gebruik kon maken van een soort infraroodcabine. Meestal was zijn rugpijn hierna verdwenen en dit bracht ons op het idee om zelf zo een cabine aan te gaan schaffen. Morgen wordt deze bij ons bezorgt en daar zijn wij bijzonder nieuwsgierig naar. Wij kunnen niet wachten om deze in gebruik te gaan nemen.