Een professionele schoonheidssalon in Amersfoort

schoonheidssalon Amersfoort

De schoonheidssalon in  Amersfoort werkt alleen maar met de producten van Dr. Hauschka. Doordat deze producten uit een holistische gedachte zijn gemaakt, waardoor elke behandeling voor innerlijke rust en weldaad kan zorgen. Omdat ik altijd al een kwetsbare huid heb en moet uitkijken welke producten ik gebruik, ben ik overgestapt naar dit merk. Meteen merkte ik al een verschil. Ook tijdens de behandelingen die ik bij de salon Just Beautiful  heb ondergaan, worden deze producten gebruikt. De therapeute, Esther Verest, weet als geen ander hoe je deze behandelingen moet uitvoeren. Elke keer voel ik mij bijzonder goed, als ik weer naar huis ga na een sessie. schoonheidssalon in Amersfoort

Wederom een geweldige behandeling bij de schoonheidssalon in Amersfoort gehad

Een maand geleden voelde ik mij alles, behalve goed. Daarom leek het mij verstandig om een afspraak bij de schoonheidssalon in Amersfoort te maken. Vaak als ik hier ben geweest, ben ik weer heerlijk ontspannen en kan ik de hele wereld weer aan. Meteen kon ik dezelfde middag al terecht en heb ik mij heerlijk laten masseren. 

Meteen na deze therapie voelde ik mij weer helemaal ontspannen, wat een geweldige therapeut is het toch. Zij weet als geen ander hoe jij je kan ontspannen tijden s en na een sessie.