Voorkom nare geurtjes met natuurlijke deodorant

natuurlijke deodorant

Vanaf de puberteit ga je stinken naar zweet en dan begin je met deodorant gebruiken. Maar wist je dat de stofjes die in jouw deo zitten, die stank alleen maar intenser maken? Dat is waarom je steeds meer deo nodig hebt. Een natuurlijke deodorant is dan de oplossing.

natuurlijke deodorant

Wat is er mis met deodorant?

Allereerst is het goed om te weten dat sommige deodorant in de winkels een hoop stofjes bevatten die niet goed zijn voor je. Sterker nog, er zijn enkele stoffen gevonden in deo die kankerverwekkend zijn. Een natuurlijke deodorant gebruik je dus absoluut als je beter voor jezelf wil zorgen. Maar ook mensen die zich bekommeren om de natuur en de dieren, kunnen beter natuurlijke deo gebruiken. Deze speciale deodorant is:

  • volledig gemaakt van natuurlijke producten
  • ontworpen om nare geurtjes en de oorzaak ervan tegen te gaan en niet te maskeren
  • volledig plasticvrij en vaak van recyclebaar materiaal

Vegan zijn

Wie vegan is en dit ook wil doortrekken naar andere facetten in het leven, zoals wat zij voor producten gebruiken op hun lijf, zit vaak goed met de natuurlijke deodorant. De meeste versies bevatten geen dierlijke producten maar wel bloemen en kruiden, en bijvoorbeeld natuurlijke oliën. 

Verander je lichaamsgeur

Het absoluut grootste voordeel voor jezelf is dat de natuurlijke deodorant de oorzaak van nare geurtjes aanpakt. Dat wil zeggen dat je niet alleen aan het maskeren bent met een hele hoop chemische middelen. Je huid wordt rustiger en je zweetklieren ook, waardoor je simpelweg minder zweet en stinkt.