Welke behandeltafel past het best bij jou?

behandeltafel kopen bij De massage winkel

Wanneer het aankomt op behandeltafels zijn er veel verschillende opties. Kies je namelijk voor een tafel die je gemakkelijk op kan vouwen zodat je deze op kan bergen wanneer het nodig is? Of kies je juist voor een vaste tafel en laat je deze op een vaste plek staan? Er is overal een geschikte tafel voor. De een vindt het namelijk fijn als ze de tafel gemakkelijk te alle tijde kunnen opbergen. Ook kan het zo zijn dat ze de tafel meenemen naar cliënten. Dan is een opvouwbare tafel ook een logische keuze om te maken, maar wanneer je een massagesalon hebt en de cliënten naar je toe komen kun je beter een vast tafel kiezen. Misschien zelfs wel een elektrisch verstelbare tafel.

behandeltafel kopen bij De massage winkel

Waar moet je op letten?

Wanneer je een nieuwe behandeltafel kopen bij De massage winkel is het handig om met een paar dingen rekening te houden. Zo is de hoogte van de tafel heel erg belangrijk. Wanneer een tafel niet op de goede hoogte is kun je als masseur natuurlijk niet goed je werk doen. Dan kun je er voor kiezen om een vaste tafel te nemen die voor jou goed is, maar je kunt ook kiezen voor een verstelbare of misschien wel een elektrisch verstelbare tafel. Dit geeft vele voordelen en biedt comfort voor zowel de masseur als de cliënt. Een elektrische tafel is vaak wel een stukje duurder, maar je krijgt er ook een hoop voor terug. Waar je verder naar moet kijken is natuurlijk de kleur. 

Wat is de beste tafel?

De beste tafel is er eigenlijk niet. Dat komt omdat iedereen andere voorkeuren en wensen heeft. Zo vinden sommige mensen het fijn om op een hele dikke kussen te liggen waar andere juist liever een dun kussen hebben. Daarom is het dus belangrijk om een behandeltafel te kiezen die bij jou past