Zeer goede schoonheidssalon in Nijmegen

schoonheidssalon Nijmegen

Op zoek naar een schoonheidssalon in Nijmegen, dan moet je eens naar Marijke Tel gaan. Zij is een gediplomeerde pedicure en schoonheidsspecialist. Omdat ik altijd last van mijn huid in mijn gezicht heb leek het mij verstandig om een keer naar een expert te gaan. Mijn huid zag er altijd heel erg droog uit en wat ik er ook op smeerde, niets leek te helpen. Nadat ik een afspraak bij de salon had gemaakt, kreeg ik een soort huidanalyse. Al snel werd duidelijk dat mijn huid een goede behandeling nodig had en daarvoor was ik daar aan het juiste adres.  schoonheidssalon in Nijmegen

Samen met een vriendin naar de schoonheidssalon in Nijmegen

Nadat ik al eerder naar de salon van Marijke Tel was gegaan, wist ik nu hoe ik mijn gezicht het beste kon behandelen. Natuurlijk heb ik meerdere behandelingen door haar laten doen, maar thuis kon ik er ook nog wat op smeren. Daarom heb ik verschillende producten hier bij de schoonheidssalon in Nijmegen gekocht. Waaronder verschillende DIMANCHE-producten.

Na mijn behandelingen hier bij de salon, heb ik samen met mijn vriendin een afspraak gemaakt. Deze keer voor een speciale chocoladebehandeling. Wat deze behandeling precies inhoud, kan je het beste op de website lezen, maar het was wel een intense ervaring.