Zo vind je een leuk vakantiehuisje voor de meivakantie

De Leistert

In de meivakantie kun je heerlijk op vakantie gaan. Het is dan nog niet bloedheet, en toch kun je vaak al wel genieten van de lentezon. Een vakantiehuisje meivakantie huren is dan ook een goed idee. En waarom blijf je niet een keer in eigen land? Wij Nederlanders hebben de neiging om het land te verlaten voor vakantie en dat is eigenlijk zo zonde, want ons land heeft ontzettend veel te bieden. 

De Leistert

In eigen land

Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar mooie natuurgebieden in eigen land waar je een vakantiehuisje kunt huren. Want er is zo ontzettend veel beschermd natuurgebied in ons land wat je misschien nog nooit hebt gezien. Hieronder een aantal gebieden waar de natuur prachtig is en ook nog veel is te beleven:

  • De Veluwe
  • Utrechtse heuvelrug
  • de provincie Limburg
  • de eilanden

Dit is slechts een kleine greep uit de verschillende plekken in Nederland die absoluut de moeite waard zijn. Want wist je dat de provincie Limburg door veel buitenlanders wordt bezocht als een van de mooiste vakantieplekken in Nederland? En dat terwijl de meeste Nederlanders meteen de grens over trekken als ze een vakantiehuisje zoeken!

Ga voor activiteiten

Als je een vakantiehuisje zoekt voor de meivakantie dan is de kans op mooi weer weliswaar vrij groot maar het kan natuurlijk altijd tegen zitten. Zorg daarom dat er in de buurt ook iets te beleven is als het regent. Bijvoorbeeld een mooi museum of een leuke stad waar je kunt winkelen.